Ochrana osobných údajov

Spoločnosť TUCAN, cestovná agentúra, s.r.o. so sídlom Za kasárňou 1, 831 03 Bratislava, IČO: 35 697 300 zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sro, vložka č. 11626/B (ďalej len „Tucan“) poskytuje svojim klientom a osobám, ktoré prejavia záujem o služby Tucanu (ďalej len „Klienti“) v súlade s ustanovením §15 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení (ďalej len „Zákon“) nasledovné informácie:

  1. právnym základom spracúvania osobných údajov je §10 od. 3 písm. b) Zákona, t.j. spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej vstupuje dotknutá osoba ako jedna zo zmluvných strán alebo v predzmluvných vzťahoch s dotknutou osobou alebo pri rokovaní o zmene zmluvy, ktoré sa uskutočňujú na žiadosť dotknutej osoby;

  2. Tucan spracúva osobné údaje Klientov za účelom poskytovania služieb cestovnej agentúry podľa požiadaviek dotknutých osôb, t.j. najmä za účelom nákupu cestovných lístkov a iných cestovných cenín, zariadenia vydania víz v krajinách s vízovou povinnosťou, rezervovania ubytovania, požičania motorových vozidiel, uzatvárania poistenia, prípadne rezervovania vstupeniek;

  3. za týmto účelom sprístupňuje poskytuje Tucan osobné údaje Klientov nasledovnému okruhu subjektov tiež tretím stranám, ktorými sú:

    • letecké spoločnosti
    • ubytovacie zariadenia
    • požičovne automobilov
    • sprostredkovatelia ubytovania a požičania automobilov
    • cestovné poisťovne
    • príslušné orgány vydávajúce víza
    • železniční a autobusoví prepravcovia
    pričom tieto tretie strany môžu sídliť tiež v tretích krajinách mimo EÚ, ktoré nemusia zaručovať primeranú úroveň ochrany osobných údajov; Tucan sprístupňuje poskytuje takýmto subjektom tretím stranám osobné údaje klientov len v prípadoch, kedy je prenos údajov nevyhnutný na plnenie zmluvy medzi Tucanom a Klientmi (t.j. na poskytovanie služieb cestovnej agentúry, o ktoré Klienti prejavili záujem);

    zoznam sprostredkovateľov:
    • Galileo Slovakia s.r.o, Grösslingova 45, 811 09 Bratislava, IČO: 35 916 591;
    • Amadeus Czech Republic and Slovakia, s.r.o., organizačná zložka, Jašíkova 2, Bratislava 821 00, IČO: 34 015 566,
    • H COM, s.r.o. so sídlom Hurbanova 83, 920 01 Hlohovec IČO: 36693251;
    • Ing. Eleonóra Šabíková, so sídlom: Most pri Bratislave 464, 900 46 IČO: 43 029 868
    • Ing. Šilhárová Jana, so sídlom: Vinice 7/D, 902 03 Pezinok, IČO: 41 154 444
       
  4. Tucan prijal potrebné bezpečnostné opatrenia na zabezpečenie ochrany osobných údajov Klientov v zmysle Zákona, pričom dbá o to, aby spracúval presné a aktuálne osobné údaje, len za účelom, na ktorý boli poskytnuté a tiež o to, aby boli osobné údaje Klientov zlikvidované po dosiahnutí účelu spracovania.

Prečo Tucan?

Peter

Bratislava

... Chcel som sa Vám v menej celej našej rodinky poďakovať za výbornú spoluprácu pri realizácii našej cesty do USA. Veľmi ste nám pomohli.
Vo štvrtok odlietame, tak džte palce, nech prídeme v poriadku tam a späť ...

ZDENA

BRNO

... Nesmirne si vazime jejich spoluprace ... 

... cenime si jejich proaktivniho pristupu ke klientovi, a uprimne si vubec nedovedu predstavit, jak by nase firemni spoluprace s vasi agenturou vypadala, kdybychom museli lety bukovat bez nich ...

... Obe dve, jak casto ze sve zkusenosti vidim, travi hodiny po pracovni dobe v kancelari, aby vyhovely nasim pozadavkum ...

Anna K.


Ahoj Maji,
Chcela by som sa tebe a celej  agentúre poďakovať za sprostredkovanie dovolenky na ktorej som bola v Thajsku vo Februári, špeciálne tebe za celú organizáciu tripu.
Ubytovanie v hoteli Sunsuri Phuket bolo asi to najlepšie čo sme mohli dostať.... krásna pláž, ktorá bola do 5 minút chôdze, prostredie hotela nádherné, hotelové bazény určené pre každú vekovú kategóriu, jedlo typické aj medzinárodné ale vždy vynikajúce a chutné a v neposlednom rade personál. Milí, usmievaví, ochotní stále pomôcť a poradiť s úsmevom na tvári. Určite budem odporúčať vašu cestovnú agentúru - služby, ktoré ponúkate sú na vysokej úrovni a veľmi spoľahlivé. Ďakujem ešte raz veľmi pekne a prajem vám veľa spokojných klientov ako som bola aj ja.